Liste over varer efter mærke Lenovo

Brugte Lenovo computere

Lenovo har som mange andre producenter en professionel serie og en forbruger serie.
99% af de brugte computere vi sælger er fra den professionelle serie. Forskellen er i alt sin enkelthed kvaliteten. Produkterne i professionel eller business serien er produceret i et meget kraftigt karbon ligende materiale som gør det næste umuligt at ødelægge. Det er et produkt som virkelig tåler mange knubs og slag. Det er måske også en af årsagerne til at Lenovo er en af de mest anvendte computermærker i forretningsverden.

Kvaliteten på Lenovo forbruger serien er også ganske udmærket, men lever langt fra op til deres professionelle serie. De mest solgte Lenovo serier er Lenovo T400, Lenovo T410, Lenovo T420, Lenovo T500, Lenovo T510, Lenovo T520, Lenovo X-serien herunder: Lenovo X200, Lenovo X220, Lenovo X230, Lenovo X300 m.fl.
Er du på udkig efter en helt speciel Lenovo bærbar er du meget velkommen til at kontakte os, så skal vi hjælpe dig med at finde produktet eller et tilsvarende.
90% af alle vores Lenovo produkter kan leveres med en tilhørende brugt docking-station. Det er en stor fordel at bruge dock til din bærbar hvis du har behov for at tilslutte tastatur, mus og ekstern skærm. Dermed skal du blot montere din Lenovo bærbar i docken når du skal brugen den med ekstern skærm og keyboard. Ved brug af dock får du også flere tilslutningsmuligheder til eksempelvis USB, skærmstik etc.

Er du virksomhed eller institution og på udkig efter et større antal brugte Lenovo computere, så kan vi helt sikkert komme med et meget fordelagtig tilbud. Vi vil være de billigste og derfor tilbyder vi prisgaranti på alle vores brugte computere og brugte bærbare.
Kig ind forbi en af vores butikker eller køb din brugte Lenovo PC i online-shoppen.