Køb brugte RAM til din PC og spar mange penge.

Det har ikke den store betydning om RAM er brugte eller nye, da RAM i grunden ikke bliver slidte som andre bevægelige dele. Vi sælger flere forskellige typer RAM til computere. Vi har brugte RAM til både bærbare computere og stationære computere. Vi tilbyder altid gratis at montere RAM hvis du som kunde kommer ind i en af vores butikker. Hvis du kommer ind og køber brugte RAM og får dem monteret samtidig er du sikret at den brugte RAM...

 Køb brugte RAM til din PC og spar mange penge.

Det har ikke den store betydning om RAM er brugte eller nye, da RAM i grunden ikke bliver slidte som andre bevægelige dele. Vi sælger flere forskellige typer RAM til computere. Vi har brugte RAM til både bærbare computere og stationære computere. Vi tilbyder altid gratis at montere RAM hvis du som kunde kommer ind i en af vores butikker. Hvis du kommer ind og køber brugte RAM og får dem monteret samtidig er du sikret at den brugte RAM også passer i din computer. Hvis du er i tvivl om hvilken type RAM din computer bruger, så vil vi anbefale at du tager den med under armen og kigger ind forbi vores butik. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i hvilken type RAM der kan sidde i din PC. Du spare op til 80% af ny prisen ved at køb brugt RAM til din PC.

Læs mere
Viser 1 - 3 af 3
Vi sælger brugte ram til både bærbare computere og stationære computere.
Der kan være mange penge sparet på at købe dine ram brugte. Ofte kan du spare op til 50% af nyprisen ved at købe brugte RAM. Vi sælger både brugte DDR1 RAM, brugte DDR2 ram, og brugte DDR3 ram.

Vi har også brugte RAM til servere og mere speciel RAM. Det er ikke alle brugte RAM typer der er oprettet på vores hjemmeside, men du er velkommen til at kontakte os såfremt du er på udkig efter en bestemt type RAM. Alle brugte RAM er testet og sælges med garanti. Hvis du er i tvivl om hvilken type RAM din computer bruger, er du meget velkommen til at kontakte os, eller endnu bedre kig ind forbi en af vores butikker, så kan vi undersøge hvilken RAM din computer bruger, og tilmed montere det gratis imens du venter. 
Har vi ikke den brugte RAM på lager, kan vi ret sikkert skaffe det hjem på få dage.
Ok Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her