Brugt PC i rigtig flot stand Brugt bærbar med nyt batteri

Kaspersky Internet Security 2019 Multi-Device - 3 Bruger Licens

V2000400

Ny

395 kr.

Finansiering:

395 kr.

Produkt Information

Prisvindende Kaspersky Internet Security Multi-Device 2019. Førsteklasses beskyttelse til PC, Mac og Android. Den perfekte beskyttelse til både PC og Mac. Licensen kan bruges på 3 enheder og gælder i 1 år.

Flere detaljer

På lager // 2 - 3 dages levering

 • Beskrivelse:

  Kaspersky er ubetinget et af verdens bedste sikkerhedsprogrammer til PC og Mac. Det er nemt at installere og kræver ikke en dybere viden om computere for at kunne installere det. Bag Kaspersky ligger der flere muligheder for specielle sikkerhedsopsætninger og rapporteringer, hvis det er et behov. Den perfekte beskyttelse som konstant bliver opdateret, så du kan handle sikkert på nettet og anvende din netbank. Kaspersky Internet Security 2019 hjælper også - Beskytter mod vira, spyware, internet-trusler og mere. - Fungere til både PC, Mac og Android-enheder. - Sikrer dine personlige oplysninger og beskytter dig mod identitets tyveri. - Tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til netbank og online-handel. - Beskytter børn mod trusler på internettet. - Verdensklasse sikkerhed. - Kaspersky påvirker ikke ydeevnen på din PC, den sløver altså ikke systemet. - Forenkler sikkerhedsadministration af alle dine enheder.
 • Specifikationer

  ModelInternet Security 2019
  Garanti12 måneder
 • ModelInternet Security 2019
  OS LicensIngen
  Varens standA
  Garanti12 måneder
  Skærmopløsning1920X1080
  EthernetIngen
  Skærm typeUkendt
  Batteri levetidUkendt
  Batteri gradeA
  Mobilt bredbåndIngen
  Installeret OSIngen
  Nypris0
 • Brugtecomputere Hellerup230 stk
  10 stk
  53 stk
  PC Service Center Østerbro1 stk
  Ok Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her