Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Find pc'ere her
Indkøbskurv
Subtotal
Moms:
Total

Gaming Computere

Sorter efter:
Viser produkter ud af
Viser produkter ud af

Køb en brugt gamer PC

Du kan spare mange penge ved at købe en brugt PC til spil. Vi tilbyder flere forskellige brugte computere, som er egnet til spil. Mange af de brugte computere vi sælger til spil, har fået opgraderet grafikkortet så det kan spille de mest gængse spil. Hvis du har et specielt behov for en brugt Gamer PC er du meget velkommen til at kontakte os, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med en brugt gamer computer.

Brugte stationære Gamer PC til en billig penge

Køb en brugt stationær Gamer PC hos Brugtecomputere.dk og spar op til 80% af nyprisen. Du kan spare rigtig mange penge ved at købe en brugt Gamer PC hos Brugtecomputere.dk. Ofte har vi opgraderet grafikkortet, monteret mere ram eller en af de lyn hurtige SSD – Solid State Harddiske i computerne, for at få den bedste ydelse frem. Der findes mange computerspil på marked i dag, hvor det ikke er så afgørende om CPU´en (Processoren) er af nyeste dato. Her handler det primært om at have et kraftigt grafikkort, masser af ram og en hurtig harddisk for at kunne køre spillene. Det er muligt at udskifte grafikkortene i de brugte gamer computere vi sælger, og derfor har vi tilpasset grafikkortet efter hvilken type spil kunderne ønsker at spille. Derfor kan det være en god ide at tage en snak med vores personale, hvis du ønsker rådgivning om hvilken brugt spille-computer du skal vælge. Der er ingen grund til at vælge den dyreste model hvis ikke du har behov for at spille de nyeste spil på marked.

Det er nemt at opgradere computeren

Du kan også nemt opgradere den brugt gamer stationær PC senere, da det er nemt at skifte eller opgradere både grafikkort, RAM eller harddiske. Brugtecomputere.dk tilbyder altid at hjælpe med monteringen af dele i din computer hvis du ønsker at opgradere din Gamer PC.

Hvor kommer de brugte Gamer Computere fra:

De brugte spille computere vi sælger kommer ofte fra Netcafeer, privatpersoner eller fra leverandører i europa. Hvis ikke de allerede er forberedt til brug for spil, så skifter vi ofte grafikkortet ud, så computeren kan bruges til spil.

Skal du vælge en brugt stationær eller en brugt bærbar?

Skal du bruge computeren til spil anbefaler vi at du vælger en stationær computer, såfremt det er muligt. Der er flere årsager til at det er en god ide at vælge en stationær PC til at game på, nedenfor har vi listet et par af dem.

  • De bærbare computere bliver meget varme hvilket kan skade computeren.
  • Det er nemt at opgradere grafikkortet, det kan man ikke på en bærbar.
  • Skærmen på en bærbar er ofte ikke velegnet til spil.

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores servicemedarbejdere for at få mere rådgivning om hvad du skal være opmærksom på når du skal vælge en brugt PC, som skal bruges til spil. Du er også velkommen i en af vores butikker hvor der vil være mulighed for at se og afprøve vores brugte spille computere. Vi forhandler alle typer brugte stationære computere, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70605991 hvis du har spørgsmål til nogen af vores produkter eller ønsker rådgivning om hvilken type brugt PC du skal vælge.

Hvor hurtigt kan du få din brugte computer?

Vi sender pakker af sted alle hverdage, så i princip kan du have din brugte computer i hånden 1-2 dage efter at den er bestilt. Såfremt du har specielle krav til din brugte computer, så kan det tage en dag ekstra at gøre den klar til afsendelse. Du er også velkommen til at kigge ind i en af vores butikker hvor du kan få dit produkt med det samme. Du har også mulighed for at afprøve alle vores brugte computere i butikken inden du beslutter dig for hvilken computer der passer til dit behov.

Hvad er der installeret på de brugte computere?

Som udgangspunkt er der installeret styresystem i form af Microsoft Windows 10 eller andet system. Du har også mulighed for at tilkøbe Kaspersky Antivirus pakken, hvilket vi anbefaler. Du kan læse mere om Kaspersky her. Såfremt du som kunde ønsker andre programmer på din brugte bærbar computer kan du kigge på vores download software side, hvor du blandt andet kan hente Java, Adobe Reader og Open Office.