Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Covid 19 - Corona

COVID-19 - Information i forbindelse med corona

Vi har fuldt fokus på at passe på vores kunder og medarbejdere i denne situation. Hos Brugtecomputere.dk følger medarbejderne sundhedsstyrelsens retningslinjer og vi holder tæt øje med udviklingen. Her kan du finde de vigtigste informationer.


Åbningstider: Vi følger selvfølgelig myndighederne og har derfor fra butikken på Bernstorffsvej 82, 2900 Hellerup lukket fra 23. december lukket til og med 17. januar. Med mindre myndighederne kommer med yderligere restriktioner, så åbner vi igen mandag d. 18. januar 2021.

Klik & Hent: Bestil og betal dine varer online så kan de hentes i vores butik eller på vores lager.
Du får en e-mail eller et opkald når din ordre er klar til afhentning.
Click & Collect ordre kan afhentes mellem 10:00 - 17:00

Returvarer: Ønsker du at returnere et produkt eller har du et produkt der skal til reparation i butikken, så kan du indlevere i butikken igen fra mandag d. 18. januar 2021

Betaling: Vi opfordrer så vidt muligt til, at du benytter dig af betalingsformer, der er kontaktløse. Ved Click & Collect skal ordren betales online.

Har du spørgsmål?: Har du spørgsmål sidder vi klar på telefonen 28. - 29. - 30. januar. Du kan ringe på telefon 70605991.
Telefonen er åben fra 10:00 - 18:00

Brug af mundbind

Alt personale og alle kunder skal bære visir eller mundbind, når de opholder sig indenfor i butikken. Har du glemt et mundbind, kan du gratis få udleveret et af en medarbejder ved kassen, så du ikke går forgæves.Hold afstand

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om at holde afstand. For at gøre det endnu lettere for alle kunder at holde afstand, bruger vi gulvmarkering, der viser hvor stor afstand, der skal tages. Hold så vidt muligt til højre, når du går forbi andre kunder eller medarbejdere.Håndsprit i butikken

Vi har placeret håndsprit ved indgangen, så det er nemt at afspritte dine hænder ved ind og udgang.Klik & Hent

Du kan altid benytte dig af Klik & Hent. Reserver din vare online og hent den i butikken på Bernstorffsvej 82, 2900 Hellerup eller på vores lager i Ballerup (Industriparken 22A, 2750 Ballerup). Vi sender en e-mail eller ringer dig op, når din vare er klar til afhentning.