Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Holder til iPad bil
  • Holder til iPad bil
Stand: N (NY)

iPad holder til bilen

Smart holder til iPad og tablets til bilen. Holderen kan nemt monteres på nakkestøtten så passagerer på bagsædet kan se iPad.
Nedenfor en vist en monteringsvideo. Holderen passer til alle iPad modeller.

Reference: BC3590364

Kr. 98,- (inkl. moms)

Før pris: Kr. 195,-

97.5

Antal på lager: 7
Specifikke priser ved køb af:
Antal Rabat
1 stk. Kr. 1,- pr. stk.

Der er 2 Clips, som fastgør beslaget til dine bilers nakkestøttestænger. Klemmerne er specielt fremstillet til at passe både tynde og tykke stænger med sin polstrede gummi indeni, som kan fjernes ved at skubbe den ud med din finger. Med den fjernet kan du fastgøre til selv de tykkeste stænger, der bruges. Den næste justering, du kommer til, er vippeskruen.

Dette har en grebet fornemmelse, da du finder den bedste vinkel. Når den er strammet, holder den virkelig positionen. Den næste justering er den indvendige kugleled, der tillader fuld rotation. Igen, når den er strammet, holder den meget fast i position. Den maksimale tabletstørrelse, denne holder kan tage, er 25 cm. Den mindste tabletstørrelse, denne kan rumme, er 14,5 cm. Denne justering udføres med en trækclips på bagsiden af ​​foden og har et meget stramt greb. Bagsektionen er polstret gummilignende materiale, som også er på fødderne. Den samlede kvalitet af denne vare er fremragende, og vi er stolte over at sælge den.

Model iPad holder til nakkestøtten
Garanti 12 måneder
Model iPad holder til nakkestøtten
Varens stand N (NY)
Garanti 12 måneder