Brugt PC i rigtig flot stand

Beskyttelsesglas til Apple iPad 2, 3 og 4

V3527560

Ny

95 kr.

-54 kr.

149 kr.

Finansiering:

95 kr.

Produkt Information

Beskyt din iPad med et panserglas. Panserglasset er et 0,3 mm tyndt sikkerhedsglas, der er 9 gange stærkere end normalt glas. Panserglasset er lavet af 4 lag kemisk behandlet glas. Selv skarpe genstande, som knive og nøgler, vil ikke ridse glasset.

Flere detaljer

På lager // 2 - 3 dages levering

 • Beskrivelse:

  Beskyttelses panzerglas til Apple iPad model 2, 3 og 4. Med dette geniale beskyttelsesglas, kan du nemt beskytte din iPad, hvis uheldet skulle være ude. Panserglasset er et 0,3 mm tyndt sikkerhedsglas, der er 9 gange stærkere end normalt glas. Panserglasset er lavet af 4 lag kemisk behandlet glas. Selv skarpe genstande, som knive og nøgler, vil ikke ridse glasset.Med dette geniale beskyttelsesglas, kan du nemt beskytte dit kæreste eje, hvis uheldet skulle være ude. Panserglasset er et 0,3 mm tyndt sikkerhedsglas, der er 9 gange stærkere end normalt glas. Panserglasset er lavet af 4 lag kemisk behandlet glas. Selv skarpe genstande, som knive og nøgler, vil ikke ridse glasset. Det har en speciel belægning der modvirker fingeraftryk og fedt i at sidde fast og gør samtidig glasset nemmere at rengøre. Derudover har glasset også en smart glasfilm. Hvis du taber din enhed og glasset går itu, så knækker det blot i små stykker og bliver siddende på en film, som du nemt kan fjerne igen uden at skærmen tager skade. Sikkerhedsglasset har et silikone lag, der gør påsætningen meget nem. Det suger sig selv fast på skærmen som et vakuum. Glasset bliver sat på direkte på enheden, så det ikke påvirker følsomheden af skærmen.
 • Specifikationer

  ModelBeskyttelsesglas iPad 2, 3 og 4
  Garanti12 måneder
 • ModelBeskyttelsesglas iPad 2, 3 og 4
  Varens standA
  Garanti12 måneder
  Nypris149
 • Brugtecomputere Hellerup8 stk
  Ok Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her