Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Stand: B

Lenovo ThinkCentre M81 SFF - Komplet Sæt

Med denne komplette PC pakke er du godt rustet til at klare de daglige kontor udfordringer. Intel i3 processor, 4 GB RAM og 240 GB SSD. Kommer klar og installeret med Windows 10 Professionel. Der medfølger en 22" skærm, tastatur og mus. Den er nem at tilslutte og dækker de fleste behov for en god kontor løsning.
Computer og skærm fremstår pæn og velholdt trods det er brugt. Tastatur og mus er nyt og pænt. Den perfekte løsning hvis du er på udkig efter en billig kontor PC løsning.

Reference: BC4201200

Kr. 1.395,- (inkl. moms)

1395

Antal på lager: 8

Er du på udkig efter en billig kontor pakke PC løsning, så kig nærmere på denne utrolig billige løsning. Den dækker alle behov når det kommer til kontor opgaver som, e-mail, interenet, netbank, e-boks, Office pakken etc. Hr du brug for at opbygge et billigt kontormiljø så har du løsningen her. Du kommer billigt i gang og er sikret en løsning der holder flere år.
Trods computerne er brugt så fremstår de rigtig pæne og velholdte. Vi giver naturligvis 2 års reklamationsret og 1 års garanti. Det sikre dig en god og sikker handel. 
Vi kan tilbyde at skræddersy pakken hvis du har ændringer til din PC pakke så den passer bedre til dit behov.

Garanti 12 måneder
Stationær Lenovo ThinkCentre M81 SFF - BC4201082
Skærm Lenovo ThinkVision LT2252p - 8000072
Tastatur Diverse
Mus Diverse
Varens stand B
Garanti 12 måneder
Installeret system Microsoft Windows 10 - Pro