Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Find pc'ere her
Indkøbskurv
Subtotal
Moms:
Total

Lyd

Sorter efter:
Viser produkter ud af
Viser produkter ud af

Højtalere

Vi har både store og små højtalersæt, så der er noget for en hver smag. Vores højtalere er alle af særdeles god kvalitet og levere altid en flot lyd.

Hvilke højtalere skal jeg vælge

Når du vælger højtalere er der et par ting der er vigtige at tænke over.

For det første, skal de kunne tages med rundt? Hvis de skal det, vil et lille højtalersæt være klart at foretrække. Måske endda med bluetooth, så man slipper for besvær med kabler.

Skal det være mere eller mindre stationært, kan man vælge et større sæt. Disse vil for det meste også levere en bedre lyd. Du er naturligvis altid velkommen til at komme ned i butikken og prøve højtalerne af og finde den lyd der passer dig bedst.

Hovedtelefoner

Leder du efter hovedtelefoner til gaming, sport eller bare til helt almindelig hverdagsbrug? Så kan du med garanti finde dem her hos os.

Find de rigtige hovedtelefoner

For at finde det helt rigtige headset, er det vigtigt at vide hvad du skal bruge dem til.

Til gaming er det at foretrække at headsettet lukker godt til og er behagelige at have på, eftersom man for det meste vil have dem på lang tid af gangen. Lydkvaliteten er vigtig, så spillets lyde bliver gengivet bedst muligt.

Derudover foretrækker mange også, at der er mikrofon i, så man kan tale med kammeraterne samtidig.

Bruger du dit headset mens du dyrker sport, anbefaler vi in-ear høretelefoner der sidder rundt om øret. På denne måde undgår du at de falder ud mens du f.eks. løber.Til helt almindelig hverdagsbrug er der mange muligheder. Her kommer det mere eller mindre bare an på personlige præferencer.