Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Stand: N (NY)

Havit Overear Bluetooth Headset

Lækkert bluetooth headset med mikrofon, der også kan forbindes med USB. Det er lavet med memory foam, der sætter sig behageligt udenom ørene, så du kan bruge det i lang tid uden problemer.

Reference: BC3590237

Kr. 249,- (inkl. moms)

249

Antal på lager: 2

En trådløs oplevelse

Med denne høretelefon fra Havit, opnår du den optimale trådløse oplevelse. Med mulighed for at rotere 90 grader er det nemt og enkelt at transportere dine høretelefoner simpelt og sikkert. Indbygget i høretelfonerne er der en mikrofon, hvilket muliggører det at kommunikere uden at skulle lægge høretelefonerne fra sig.

Over-ear

I forhold til så mange andre produkter, så er disse over-ear, hvilket som ordet antyder, betyder at høretelefonerne sidder ud over ørene. Dette betyder at det er muligt at bære dem i timevis uden at få nogle former for smerter.

Ergonomisk design

Med det ultrabløde "memory" skum, er de yderst behagelige. Det er både muligt at benytte et klassisk AUX (Jack) stik, men for at få den fulde trådløse oplevelse kan der benyttes Bluetooth. Ydermere er det som en af de få produkter på markedet muligt at forbinde to enheder på en gang.

Model i65-BK
Garanti 12 måneder
Model i65-BK
Varens stand N (NY)
Garanti 12 måneder