Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Stand: N (NY)

Creative Pebble Plus 2.1-kanal Højttalersystem

De ekstremt elegante Creative Pebble Plus introducerer den forventede forøgelse af en nydesignet down-firing subwoofer. Få mest muligt ud af din PC-lyd med dynamiske højder og dunkende bas for en forbydende lydoplevelse.

Reference: BC3590239

Kr. 395,- (inkl. moms)

395

Antal på lager: 1

Harmoniske rytmer, dunkende bass

Creative Pebble Plus introducerer den forventede forøgelse af en nydesignet down-firing subwoofer. Få mest muligt ud af din PC-lyd med dynamiske højder og dunkende bas for en forbydende lydoplevelse.

High Gain-modus

Ønsker du at få mere ud af Creative Pebble Plus? Med én enkelt kontakt få adgang til High Gain-modus for at øge strømforsyningen til 8W RMS for stærkere ydeevne af bas og rumfyldningslyd - uden tab til lydkvalitet.

Vinklet til perfektion

Med formidable 2" mid-range-drivere, der er vinklet perfekt ved 45° for at sikre lyden når dig præcist, er Pebble Plus-højttalerne designet med dig som centrum, hvilket sikrer, at detaljeret og fordybende lyd gengives præcis gennem en bred og forhøjet soundstage.

Skønhed i forenkling

En perfekt kombination af minimalisme og ydeevne, den enkle men dog fuldendt designet Creative Pebble Plus smelter perfekt sammen med dit skrivebordsmiljø.

Forbindelser

Disse højttalere drives fuldstændigt via USB-tilslutning, hvilket eliminerer behovet for en stikkontakt. Du skal blot forbinde dine enheder til Pebble Plus via det universelle 3,5 mm AUX-in-kabel og du er klar! For at gøre det lettere, er volumenkontrol placeret på forsiden af højttaleren.

Model 51MF0480AA000
Garanti 12 måneder
Model 51MF0480AA000
Varens stand N (NY)
Garanti 12 måneder