Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Find pc'ere her
Indkøbskurv
Subtotal
Moms:
Total

Gamer tilbehør

Sorter efter:
Viser produkter ud af
Viser produkter ud af

Billig Gamer tilbehør

Hos Brugtecomputere.dk finder du et af Danmarks største udvalg af tilbehør til Gamer computere.

Vi har nøje udvalgt det tilbehør som passer prismæssigt og kvalitetsmæssigt godt sammen med en brugt computer. Vi har fokuseret på at vores tilbehør, herunder tastaturer, mus, headset m.m. skal være af god kvalitet til en fornuftig pris.
Hos Brugtecomputere.dk har vi valgt primært at forhandle mærket Havit. Havit er et nyere mærke som laver tilbehør til Gamer computere. Havit tilbyder alt lige fra de helt billige produkter til de mere eksklusive produkter. Havit tilbyder typiske 6-10 produkter inden for hver produktserie.

Havit har flere markante fordele. For det først har de en samle pakke som indeholder både tastatur, mus, headset og musemåtte. Alt hvad du skal bruge for at komme i gang med at Game. Det komplette tilbehørs sæt koster kun 399,-. Selv om prisen er lav, så får man et virkelig godt begynder sæt som også kan bruges til den øvede Gamer.
Der hvor Havit virkelig kommer til sin ret er på deres high-end produkter.
Havits topserie af produkter er ofte på niveau eller bedre end nogle af de dyreste mærker og produkter på marked. Prisen er markant under de dyre mærker på marked.
Havit tilbyder en række af produkter som både er Semi og Full automatisk tastaturer. Der findes ca. 10 forskellige Gamer mus fra Havit, så der er selvsagt noget for en hver smag.

De findes i forskellige udformninger, farver og vægt. Det er altså rig mulighed for at findes både mus og tastatur som passer til dit personlige behov, hvis ikke den komplette pakke er nok.
Havit produkterne kan det samme som de andre serie af Gamer udstyr, når det kommer til lys, indstillinger og hastighed.

 Du er meget velkommen til at kigge ind forbi vores butik i Hellerup på Bernstorffsvej 82. I butikken har du mulighed for at afprøve mus og tastatur inden du køber.
Vi har opstillet brugte Gamer PC´ere, så du kan prøve at spille med præcis det tasatur og mus du ønsker.

Havit har også lavet en mindre serie af headset. Fælles for alle headset er at de er billige og kvaliteten er absolut rimelig. Prisen for et headset ligger fra 149,- til 399,-
Havit headset findes med forskellige typer tilslutningsstik. Du kan købe headset med ren USB tilslutning eller headset med audio in og out. Næsten alle modeller fra Havit er med indbygget mikrofon.
Fælles for alle Havits produkter er at kvaliteten og prisen er meget rimelige.



Vi har virkelig få retursager med produkter der ikke virker, og når det kommer til tastatur og mus, så virker produkterne ekstrem godt. Vi har under 1% retursager på tastatur og mus.
Havit er et virkelig godt valg hvis du er på udkig efter en Brugt spille PC, hvor du samtidig har brug for billigt Gamer tilbehør.