Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Logitech B170
  • Logitech B170
Stand: N (NY)

Logitech B170 Trådløs mus

Logitech B170 er en trådløs mus til den mere krævende bruger, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet, når det kommer til en god kontor all-around mus.
Komfortabel og mobil Musens form understøtter din hånd i timevis af behagelig brug. Den ambidextrous form og evnen til at omfordele højre og venstre knapfunktion gør M170 / M171 til den ideelle mus til højre eller venstre hånd.

Reference: BC5217000

Kr. 195,- (inkl. moms)

195

Produkt er ikke på lager

Logitech B170 trådløs mus er en pålidelig 2,4 GHz trådløs stærk, ensartet trådløs forbindelse fra afstande op til 10 meter (33 fod) væk. Med næsten ingen forsinkelser eller frafald vil du arbejde og lege med tillid. Testet til 10 meter kan det trådløse rækkevidde variere lidt afhængigt af dine computerforhold og miljø. 12 måneders batterilevetid. Arbejd i op til et år mellem batteriskift. Brug On / Off-kontakten til at slukke, når den ikke er i brug, for at forlænge batteriets levetid. Din batterilevetid kan variere lidt afhængigt af dine computerforhold og hvordan du bruger musen. Plug-and-play-forbindelse M170 / M171 trådløs mus er virkelig plug and play. Indsæt bare modtageren i en USB-port på din computer, og begynd at bruge den med det samme. Det er ikke nødvendigt at parre musen eller downloade software for at begynde at bruge den. * * Download Logitech Options ™ for at tilpasse knapper og handlinger til dine behov. Komfortabel og mobil Musens form understøtter din hånd i timevis af behagelig brug. Den ambidextrous form og evnen til at omfordele højre og venstre knapfunktion gør M170 / M171 til den ideelle mus til højre eller venstre hånd.

Model Logitech B170 Trådløs mus
Garanti 12 måneder
Model Logitech B170 Trådløs mus
Varens stand N (NY)
Garanti 12 måneder