Derfor skal du vælge at bruge SSD disk!

Der er flere årsager til at det er en god ide at vælge en SSD harddisk til din computer.

For det første er hastigheden markant højere og chancen for nedbrud og slidtage på disken er minimal.

Se vores videotest af SSD harddiske og læs mere om hvorfor du bør vælge en PC med SSD harddisk.


Du kan få meget mere ud af din computer hvis du opgradere harddisken til en SSD harddisk.
Uanset om det er til din bærbare computer eller stationære computer, så kan en SSD diske gøre en verden til forskel når det kommer til hastighed. Hastigheden ved opstart af computeren og opstart af programmer vil oftest være mindst dobbelt så hurtig med SSD kontra den klassiske roterende harddisk.

Den simple forklaring på forskellen er at den traditionelle harddisk har en skive (som vi kender fra den gamle pladespiller) hvor der sidder en arm med et læsehoved på. Disken kan kører 7200 omgang i minuttet og armen bevæger sig frem og tilbage for at finde data på disken. Da processen er mekanisk, er den naturligvis mere følsom overfor stød og slag, men samtidig langsommere end SSD harddiske.

SSD harddisken eller flash disken kan sammenlignes med en USB memory stik.
Der er ingen bevægelig dele og disken er meget hurtigere til at finde og kategorisere data på disken.

Der er langt mindre chance for defekter på en SSD harddisk i forhold til den traditionelle harddisk. 
Den traditionelle harddisk tager nemt skade ved at blive flyttet rundt og hvis den bærbare computer eksempelvis får stød og slag imens den er i brug (tændt) kan harddisken nemt få en skade der gør det umuligt at læse dataen på disken, og dermed vil dataen være tabt.

Ok Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her