Samlino sammenligning af bredbånd

Sammenlign priser på www.samlino.dk

Sådan undgår du at betale for meget for dit bredbånd

Langt de fleste danskere bruger internettet hver eneste dag til alt lige fra at surfe rundt på diverse hjemmesider til at streame film i høj kvalitet. Men hvor meget betaler du egentlig for din internetforbindelse? Samlino.dk guider dig til, hvordan du undgår at betale for meget for dit bredbånd!

Vælg internethastighed ud fra behov

Først og fremmest bør du fastlægge dine behov. Er du den eneste, der skal benytte internettet, eller er I en hel familie, der skal deles om internetforbindelsen? Hvis du er alene om at benytte internetforbindelsen, kan du sikkert nøjes med en 10 Mbit-forbindelse, med mindre du konsekvent bruger internettet til meget tunge dataaktiviteter, såsom streaming af film i høj kvalitet.

Netop typen af aktiviteter, du bruger internettet til, er også afgørende for, hvilken internethastighed, du skal vælge. En 10 Mbit-forbindelse er en standardforbindelse, som er nok til dig, der primært bruger internettet til at tjekke mails, Facebook og streaming af musik og film i normal kvalitet. Hvis du streamer meget og i høj kvalitet, så får du formentlig brug for en 20 eller 30 Mbit-forbindelse. Jo lavere internethastighed du har brug for, desto lavere pris skal du betale for dit bredbånd.

Sammenlign priser på bredbånd

Har du haft den samme bredbåndsforbindelse i adskillige år, uden at tjekke op på andre tilbud på markedet? Så er der stor risiko for, at du betaler for meget for dit bredbånd. Priserne på bredbånd ændres nemlig regelmæssigt, og det kan derfor være en god idé at tjekke op på din bredbåndsløsning en gang om året.

Den letteste måde at få et overblik over alle tilbud på markedet er ved at anvende en sammenligningsside som Samlino.dk. Her er alle bredbåndsudbyderne og deres tilbud samlet, hvilket giver dig muligheden for at sammenligne priser på bredbånd og på få sekunder finde det bedste og billigste bredbånd.

Bed din bredbåndsudbyder om rabat

Når du har undersøgt markedet, kan du bruge din viden om de forskellige bredbåndstilbud til at presse din nuværende bredbåndsudbyder ned i pris eller alternativt få opgraderet din bredbåndsløsning uden at skulle betale ekstra. Sidstnævnte giver naturligvis ikke mening, hvis du får dine behov dækket fint ind af din nuværende bredbåndsløsning.
Som regel er bredbåndsudbyderne villige til at forhandle med deres kunder, da de vil gøre meget for at beholde dem. Det kan du udnytte til din fordel, når du har et kendskab til de øvrige tilbud på bredbånd. Hvis bredbåndsudbyderen hverken vil gå ned i pris eller tilbyde dig et bedre produkt, bør du skifte til den billigste bredbåndsløsning, som du fandt frem til via sammenligningsportalen.

Ok Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her