Brugt PC i god stand Brugt PC med Windows 7

Lenovo ThinkCentre M71e MT

V4200789

Brugt

1 295 kr.

Finansiering:

1 295 kr.

Produkt Information

Fed multimediecomputer fra Lenovo med et hav af tilslutnings muligheder. Denne billige M71e er en kraftig moderne kontormaskine, som er udstyret med en 250 GB HDD.

Flere detaljer

På lager // 2 - 3 dages levering

 • Beskrivelse:

  Lenovo ThinkCentre M71e er alt hvad man kan forlange af en god kontormaskine. Fantastisk design, hurtig og har meget plads til dine dokumenter, billeder, videoer osv. Maskinen er udstyret med VGA og DVI indgang, således at der kan sættes 2 skærme til. Ydermere har computeren Serie indgang. Computeren leveres installeret med Microsoft Windows 10 Pro. Klar til brug ved modtagelse.
 • Specifikationer

  MærkeLenovo
  ModelThinkCentre M71e MT
  ProcessorIntel Core i3-2120 @ 3,30 GHz
  Ram2 GB
  Harddisk250 GB HDD
  Garanti12 måneder
 • MærkeLenovo
  ModelThinkCentre M71e MT
  ProcessorIntel Core i3-2120 @ 3,30 GHz
  Ram2 GB
  Harddisk250 GB HDD
  GrafikkortIntel HD Graphics
  OS LicensMicrosoft Windows 7 - Professional
  Varens standB
  Garanti12 måneder
  Ethernet1 Gbit/s
  Optisk drevDVD/CD-RW
  USB 2.06
  VGA1
  DVI1
  Seriel port1
  Installeret OSMicrosoft Windows 10 - Pro
  Nypris6995
 • Brugtecomputere Hellerup6 stk
 • MTK Mini WI-FI dongle 300 Mbps

  Hurtigere smart lille USB adapter der giver adgang til Wi-Fi. Undgå en masse kabler når du skal tilslutte din stationære til netværket.

 • AOC E2270SWDN 21.5"

  Denne 21,5 "skærm giver en fremragende ydeevne til hjemmebrugere. Den hjælper desuden også dem at spare på omkostninger med sit beskedne energiforbrug og tilbyder muligheder for tilt og vægmontering.

 • LogiLink Musemåtte i sort

  Musemåtte for alle mus typer Materiale: EVA skum & nylon stof Tykkelse : 3 mm Kompatibel med alle mus typer ( optisk bold , laser) Dimensioner: 3x220x250 mm Farve: Sort

 • Lenovo Professional - Mus - Laser - Trådløs

  Denne trådløse lasermus er en ergonomisk fuld størrelses mus, som giver komfort og støtte til hele dagen. Udfør dine opgaver med lethed ved hjælp af den præcise lasersensor og 4-vejs scrollhjul. Moderne design uden at gå på kompromis med produktiviteten.

 • HP 3-knap kablet USB Optical Mouse - Sort

  Mærke: HP Farve: Sort Tilslutning: USB - Kablet Hastighed: 460 DPI Type: 3 knaps mus. Kompatibel: Apple/Mac & Windows Leveres i en pose. Varen er 100% ny og ubrugt.

 • Kaspersky Internet Security 2019 Multi-Device - 3 Bruger Licens

  Kaspersky er ubetinget et af verdens bedste sikkerhedsprogrammer til PC og Mac. Det er nemt at installere og kræver ikke en dybere viden om computere for at kunne installere det. Bag Kaspersky ligger der flere muligheder for specielle sikkerhedsopsætninger og rapporteringer, hvis det er et behov. Den perfekte beskyttelse som konstant bliver...

Ok Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her