Brugt PC i god stand

Lenovo ThinkCentre M73 Tiny

V4200826

Brugt

1 495 kr.

Finansiering:

1 495 kr.

Produkt Information

Ultra kompakt kontorcomputer, med en Intel Pentium processor med indbygget WiFi. Leveres med en lynhurtig SSD harddisk. Er mulig at gemme de fleste steder pga. størrelsen. Leveres installeret og klar til brug med Windows 10 Pro.

Flere detaljer

På lager // 2 - 3 dages levering

 • Beskrivelse:

  Den perfekte kontormaskine, der ekstrem lille og støjsvag. Den fylder ingenting, men tag ikke fejl af den performance. Den leveres med en SSD harddisk der gør opstart og afvikling af programmer hurtigt og nemt. Den lille brugte Lenovo Thinkcentre M73 Tiny er det perfekte valg hvis du har brug for en billig og driftsikker computer. Den kan sagtens klare både Office, Netbank, E-boks, og have flere programmer åbne samtid uden at det påvirker hastigheden. Den brugte Lenovo M73 Tiny bruger ikke meget ikke meget strøm og fylder absolut ingenting.
 • Specifikationer

  MærkeLenovo
  ModelThinkCentre M73 Tiny
  ProcessorIntel Pentium G3220T @ 2,60 GHz
  Ram4 GB
  Harddisk120 GB SSD
  Garanti12 måneder
 • MærkeLenovo
  ModelThinkCentre M73 Tiny
  ProcessorIntel Pentium G3220T @ 2,60 GHz
  Ram4 GB
  Harddisk120 GB SSD
  GrafikkortIntel HD Graphics 4400
  OS LicensMicrosoft Windows 10 - Pro
  Varens standB
  Garanti12 måneder
  Ethernet1 Gbit/s
  WiFi1
  USB 2.04
  USB 3.01
  VGA1
  Display port1
  Installeret OSMicrosoft Windows 10 - Pro
  Nypris6995
 • Brugtecomputere Hellerup13 stk
 • MTK Mini WI-FI dongle 300 Mbps

  Hurtigere smart lille USB adapter der giver adgang til Wi-Fi. Undgå en masse kabler når du skal tilslutte din stationære til netværket.

 • AOC E2270SWDN 21.5"

  Denne 21,5 "skærm giver en fremragende ydeevne til hjemmebrugere. Den hjælper desuden også dem at spare på omkostninger med sit beskedne energiforbrug og tilbyder muligheder for tilt og vægmontering.

 • LogiLink Musemåtte i sort

  Musemåtte for alle mus typer Materiale: EVA skum & nylon stof Tykkelse : 3 mm Kompatibel med alle mus typer ( optisk bold , laser) Dimensioner: 3x220x250 mm Farve: Sort

 • Lenovo Professional - Mus - Laser - Trådløs

  Denne trådløse lasermus er en ergonomisk fuld størrelses mus, som giver komfort og støtte til hele dagen. Udfør dine opgaver med lethed ved hjælp af den præcise lasersensor og 4-vejs scrollhjul. Moderne design uden at gå på kompromis med produktiviteten.

 • HP 3-knap kablet USB Optical Mouse - Sort

  Mærke: HP Farve: Sort Tilslutning: USB - Kablet Hastighed: 460 DPI Type: 3 knaps mus. Kompatibel: Apple/Mac & Windows Leveres i en pose. Varen er 100% ny og ubrugt.

 • Kaspersky Internet Security 2019 Multi-Device - 3 Bruger Licens

  Kaspersky er ubetinget et af verdens bedste sikkerhedsprogrammer til PC og Mac. Det er nemt at installere og kræver ikke en dybere viden om computere for at kunne installere det. Bag Kaspersky ligger der flere muligheder for specielle sikkerhedsopsætninger og rapporteringer, hvis det er et behov. Den perfekte beskyttelse som konstant bliver...

Ok Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her