Brugt PC i god stand

Lenovo All in One M92Z

V4200853

Brugt

2 495 kr.

-1 100 kr.

3 595 kr.

Finansiering:

2 495 kr.

Produkt Information

Super lækker PC hvor computeren er integreret i skærmen. Den leveres med en lyn hurtig og ny 120 GB SSD hardisk, og 4 GB RAM. Lenovo M92z leveres inkl. vægbeslag, trådløs tastatur og mus. Den leveres installeret med Windows 10 og er klar til brug.

Flere detaljer

På lager // 2 - 3 dages levering

 • Beskrivelse:

  Den perfekte computer til kontoret receptionen, indskrivningen etc. Computeren leveres inkl. vægbeslag, tastatur og mus som er trådløs. Du får altså en komplet PC som er klar til brug. Den brugte Lenovo M92z-3314A28 leveres inkl. vægbeslag, så du blot skal montere den på væggen. Den levers installeret og klar til brug med Windows 10 på Dansk. Computeren er hurtig og meget velegnet til kontorbrug. Den ses ofte brugt i receptioner eller indskrivningssteder, hvor der er behov for at kunder kan anvende computeren. Den flotte 23" Full HD skærm, leverer et pragtfuldt billede som står knivskarpt. Computeren er nem at anvende og den har de gængse indstiksmuligheder, og rigeligt med USB stik. Den er velegnet til kontorbrug eller hvor den skal kunne yde en god preformance og tåle at stå tændt i mange timer/dage af gangen uden at blive slukket. Det eneste du skal monterer selv er beslaget på væggen, som følger med i pakken. Det er et standard VESA beslag med 4 huller. Den brugte Lenovo All in One PC arbejder virkelig hurtigt med SSD disk og 4 GB RAM. Den opstarter hurtigt og når du ønsker at åbne et program, så sker det ekstremt hurtigt. De indbyggede højtalere har en fin lyd og kan afspille lyd og musik i en rimelig kvalitet. Computeren leveres med et kvalitets trådløs tastatur og mus fra Havit. Du sparer op til 80% af ny prisen ved at købe denne Lenovo All in One PC brugt. Du kan se den i vores butik i Hellerup eller købe den direkte her i vores webshop.
 • Specifikationer

  MærkeLenovo
  ModelM92z - All in One PC
  ProcessorIntel Core i5-3450s @ 2,8 GHz
  Ram4 GB
  Harddisk120 GB SSD
  Garanti12 måneder
 • MærkeLenovo
  ModelM92z - All in One PC
  ProcessorIntel Core i5-3450s @ 2,8 GHz
  Ram4 GB
  Harddisk120 GB SSD
  GrafikkortIntel Onboard HD Graphics 2500
  OS LicensMicrosoft Windows 10 - Pro
  Varens standB
  Garanti12 måneder
  Skærm størrelse23
  Skærmopløsning1920X1080
  Ethernet1 Gbit/s
  WiFi1
  Bluetooth1
  Optisk drevDVD-RW
  Kortlæser1
  USB 2.06
  VGA1
  DVI1
  Skærm typeAntiglare (mat)
  Webcam1
  Installeret OSMicrosoft Windows 10 - Pro
  Nypris15000
 • Brugtecomputere Hellerup10 stk
 • MTK Mini WI-FI dongle 300 Mbps

  Hurtigere smart lille USB adapter der giver adgang til Wi-Fi. Undgå en masse kabler når du skal tilslutte din stationære til netværket.

 • AOC E2270SWDN 21.5"

  Denne 21,5 "skærm giver en fremragende ydeevne til hjemmebrugere. Den hjælper desuden også dem at spare på omkostninger med sit beskedne energiforbrug og tilbyder muligheder for tilt og vægmontering.

 • LogiLink Musemåtte i sort

  Musemåtte for alle mus typer Materiale: EVA skum & nylon stof Tykkelse : 3 mm Kompatibel med alle mus typer ( optisk bold , laser) Dimensioner: 3x220x250 mm Farve: Sort

 • Lenovo Professional - Mus - Laser - Trådløs

  Denne trådløse lasermus er en ergonomisk fuld størrelses mus, som giver komfort og støtte til hele dagen. Udfør dine opgaver med lethed ved hjælp af den præcise lasersensor og 4-vejs scrollhjul. Moderne design uden at gå på kompromis med produktiviteten.

 • HP 3-knap kablet USB Optical Mouse - Sort

  Mærke: HP Farve: Sort Tilslutning: USB - Kablet Hastighed: 460 DPI Type: 3 knaps mus. Kompatibel: Apple/Mac & Windows Leveres i en pose. Varen er 100% ny og ubrugt.

 • Kaspersky Internet Security 2019 Multi-Device - 3 Bruger Licens

  Kaspersky er ubetinget et af verdens bedste sikkerhedsprogrammer til PC og Mac. Det er nemt at installere og kræver ikke en dybere viden om computere for at kunne installere det. Bag Kaspersky ligger der flere muligheder for specielle sikkerhedsopsætninger og rapporteringer, hvis det er et behov. Den perfekte beskyttelse som konstant bliver...

Ok Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her