Brugt PC pakke

Køb en komplet PC pakke og spar mange penge. Ved køb af brugt computer, skærm, tastatur og mus i en samlet pakke har du mulighed for at spare rigtig mange penge. Som kunde kan du ofte spare op til 70% af nyprisen ved at købe en komplet PC pakke brugt. Du får stadig samme garanti og reklamationsret, som ved køb af nyt PC udstyr. Hvis du skal indkøbe PC udstyr til en nystartet virksomhed eller institution, kan der være rigtig mange penge sparet, ved at kontakte...

Brugt PC pakke

Køb en komplet PC pakke og spar mange penge. Ved køb af brugt computer, skærm, tastatur og mus i en samlet pakke har du mulighed for at spare rigtig mange penge. Som kunde kan du ofte spare op til 70% af nyprisen ved at købe en komplet PC pakke brugt. Du får stadig samme garanti og reklamationsret, som ved køb af nyt PC udstyr. Hvis du skal indkøbe PC udstyr til en nystartet virksomhed eller institution, kan der være rigtig mange penge sparet, ved at kontakte Brugtecomputere.dk, og tage en snak om indkøb af brugt IT udstyr.

Læs mere

Spar 1 000 kr.

HP Elitedesk 800 G1 USDT Komplet sæt

Intel Core i5-4570s 2,90 GHz
4GB Ram 500GB HDD

3495

Før pris 4 495 kr.

Gratis fragt - 24 måneders garanti - 14 dages fuld returret

Køb en brugt komplet PC pakke:

Er du på udkig efter en komplet PC pakke bestående af PC, skærm, tastatur, mus og kabler så kan Brugtecomputere.dk helt sikkert hjælpe dig billig og sikkert i gang. Vi levere komplette løsninger til private og virksomheder der gerne vil billigt i gang. Med mindre computeren skal bruges til de nyeste spil, så er der ofte intet der taler for at man som bruger skal købe en ny computer i stedet for en brugt. Ved at købe en brugt PC pakke kan du nemt spare op til 80% af ny prisen. Vi har mange virksomhedskunder, som har set en god forretning i at købe deres IT udstyr brugt. Alle vores løsninger fungere perfekt til kontorbrug herunder (internettet, email, office-programmer etc.) Da størstedelen af alle vores komplette PC pakker sælges med Windows 7 er de up today og kan sagtens bruges i flere år uden at blive udfaset. Vi kan tilbyde komplette brugte PC pakker fra 1.195,- kr. Skal du bruge en hjemme PC eller har du en virksomhed hvor du skal bruge flere arbejdsstationer, så er du meget velkommen til at kontakte for et tilbud.