Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Find pc'ere her
Indkøbskurv
Subtotal
Moms:
Total

Komplet PC

Sorter efter:
Viser produkter ud af
Viser produkter ud af

Komplet PC pakke med stor besparelse

Køb en komplet PC pakke og spar mange penge. Ved køb af en brugt computer, skærm, tastatur og mus i en samlet pakke har du mulighed for at gøre en meget fornuftig handel. Som kunde kan du ofte spare op til 80% af nyprisen ved at købe en komplet PC pakke brugt. Du får stadig samme garanti og reklamationsret, som ved køb af nyt PC udstyr. Hvis du skal indkøbe PC udstyr til en nystartet virksomhed eller institution, kan der være rigtig mange penge sparet, ved at kontakte Brugtecomputere.dk, og tage en snak om indkøb af brugt IT udstyr.

Spar tid på at sammensætte din PC pakke

Kom billigt og sikkert i gang med en komplet PC pakke fra Brugtecomputere.dk. Du skal ikke spekulere over om stik og skærme passer sammen. Vi har sørget for at sammensætte en PC pakke der gør computeren klar til brug ved modtagelse.

Vi leverer komplette løsninger til private og virksomheder der gerne vil billigt i gang. Medmindre computeren skal bruges til de nyeste spil, så er der ofte intet der taler for, at man som bruger skal købe en ny computer i stedet for en brugt. Ved at købe en brugt PC pakke kan du nemt spare op til 80% af nyprisen. Vi har mange virksomhedskunder, som har set en god forretning i at købe deres IT udstyr brugt. Alle vores løsninger fungerer perfekt til kontorbrug, herunder internettet, email, office-programmer etc. Da størstedelen af alle vores komplette PC pakker sælges med Microsoft Windows 10, er de opdateret og kan sagtens bruges i flere år, uden at blive udfaset. Vi kan tilbyde komplette brugte PC pakker fra Kr. 1.195,-. Skal du bruge en hjemme PC eller har du en virksomhed hvor du skal bruge flere arbejdsstationer, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.