Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Find pc'ere her
Indkøbskurv
Subtotal
Moms:
Total

Guide til køb af Gamer PC

Der kan spares rigtig mange penge ved at købe en brugt Gamer PC.
Hvis du ikke har så meget forstand på computere, giver vi dig nedenfor et par råd til hvad du skal være opmærksom på.

Det mest afgørende for om du vælger den rigtig Gamer PC, er at du er bevidst om hvilke spil du ønsker at spille.
Alle PC spil har et krav til hvad computeren skal indeholde for at kunne afvikle et  spil.

Ofte kategoriseret det som minimum krav og anbefalet krav.
Hvis man vil have at spillene skal afvikles uden at det ”hakker” så kan det kraftigt anbefales at du holder dig til ”anbefalet krav” da du dermed vælger en løsning som giver de bedste muligheder for  at spillet afvikles perfekt.
Vi har lavet en side der viser hvilke krav, der er til de enkelte spil og hvilken computer du bør vælge for at kunne afvikle dine spil. Det eneste du skal gøre er at tilføje de spil du ønsker at spille til en liste og herefter viser hjemmesiden dig hvilke computere der kan afvikle de spil du ønsker at spille. Læs mere på https://brugtecomputere.dk/find-games

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten i butikken på Bernstorffsvej 82 i Hellerup eller ved at ringe til os på tlf. 70605991.
Hvis du besøger os i butikken har du også mulighed for at se og teste din kommende brugte Gamer PC. Vores kompetente personale står klar til at guide dig til den bedste løsning.

Find brugt Gamer PC

De primære dele du skal være opmærksom på er:

- Grafikkort
- CPU
- RAM

Når det kommer til Gaming Computere, så behøver du ikke at fokusere på om computeren leveres med SSD disk, da spillet ikke er afhængig af harddisken når det kommer til hastighed. Når først spillet er indlæst så er hastigheden på harddisken ikke vigtig.
Dog vil det altid give en bedre brugeroplevelse af anvende SSD disk, da computeren starter langt hurtigere. Det samme gælder for opstarten af programmer, som øges markant ved installation af en SSD disk kontra de traditionelle SATA diske.

Grafikkort:

Grafikkortet er en af de vigtigste hardware dele når det kommer til gaming.
De mest populære grafikkort er udviklet af Nvidia og serien hedder Geforce.
Der findes en del forskellige modeller, men generelt, så anbefaler vi at man køber et Geforce GTX 1050 Ti eller bedre. Spil som Fortnit, CSGO og Roblox kan sagtens afvikles på mindre kort som GTX 1030, og er velegnet til nybegynder eller de helt unge spillere på (5-10 år)
Ønsker man at spille GTA V, Battlefield eller andre krævende spil, så anbefaler vi at man som minimum vælger en PC med GTX 1060 grafikkort.

CPU:

Præcis som med grafikkortet så findes der et hav af CPU´er og man kan nemt blive forvirret over de forskellige modeller.
De fleste spil kan i dag afvikles på en Intel i5 - 4. generations CPU. Af samme årsag er det derfor muligt at spare mange penge ved at købe en brugt PC og opgradere den med et nyt grafikkort.
Der findes mange spil der sagtens kan afvikles på ældre CPU modeller, og derfor anbefaler vi igen at du kigger forbi vores hjemmesider der kan guide dig igennem det rigtige valg af PC ud fra hvilke spil du ønsker at spille. Læs mere på https://brugtecomputere.dk/find-games

RAM:

Der er ikke så meget at sige om RAM, andet end at de fleste spil kan afvikles på 4 GB RAM, men da RAM ikke koster alverden i dag, vil det være en god ide at vælge løsninger med mindst 8 GB RAM.

Vælge du en PC med 4 GB RAM kan du nemt opgradere den til 8 eller 16 GB RAM efterfølgende.