Standen på de brugte computere.

Standen på en brugt computer kan variere fra produkt til produkt. De brugte computere kan være 100% fri for ridser og stå i original emballage til at have ridser i låget eller mærker efter tyverisikringer eller mærker hvis virksomhedslogoer er fjernet.
For at give vores kunder en så præcis vurdering af standen på de brugte computere, som muligt, har vi valgt at inddele computerne i stand: A, B og C. Uanset hvilken stand de brugte computere er i, har alle produkter som minimum 2 års. reklamationsret og fra 6-12 måneders garanti. Altså er du lige så godt stillet  som kunde ved køb af en brugt computer som ved køb af en ny computer. Generelt er vores kunde meget positivt overrasket over hvor god standen på vores produkter er og det er ofte at vi høre kunderne sige "Jamen jeg troede at produktet er brugt, det ser jo helt nyt ud". Er du i tvivl om standen på et brugt produkt er du altid velkommen til at kigge ind for en af vores butikker eller kontakte vores salgafdeling på telefon 70605991. Nedenfor kan du se hvad standen betyder.

Brugt PC i rigtig flot stand

Produktet er helt nyt eller i så ny beskaffenhed at det er 100% uden skrammer, ridser etc. Produktet kan forventes at leveres i original emballage.

Brugt PC i god stand

Produktet er brugt, men i særdeles god stand. 
Produktet kan dog have enkelte små ridser eller mærker efter fjernelse af tyverisikring.
Ofte fremtræder produktet i så pæn stand at det ikke er til at se at det er brugt.

Brugt PC i slidt stand

Produktet bærer præg af at være brugt og kan have ridser eller mindre skrammer efter brug.
Der kan være mindre slidmærker på skærmen, eller mærker efter afmontering af tyverisikring.
Varen fungere 100%. I nogen tilfælde sælges varen med reduceret garanti. (Læs nærmere på beskrivelsen på produktet)

Se en video om standen på vores produkter


Ok Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her