Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Find pc'ere her
Indkøbskurv
Subtotal
Moms:
Total

Vurdering af standen på de brugte computere

Standen på de brugte computere som vi sælger, kan variere fra helt nyt "Stand N" til "Stand C" som vil være et produkt der bære præg af slidspor.
Nogle produkter vil fremstå som "Grade A" næsten nye men hvor der kan være mærker efter fjernelse af tyverisikringer eller mærker hvis virksomhedslogoer er fjernet.
For at give vores kunder en så præcis vurdering af standen på de brugte computere, som muligt, har vi valgt at inddele computerne i stand: N, A, B og C.
Generelt er vores kunde meget positivt overrasket over hvor god standen på vores produkter er og det er ofte at vi høre kunderne sige "Jamen jeg troede at produktet er brugt, det ser jo helt nyt ud". Er du i tvivl om standen på et brugt produkt er du altid velkommen til at kigge ind i vores butik på Bernstorffsvej 82, 2900 Hellerup.
Nedenfor kan du se hvad standen betyder.

Computeren er ny og ubrugt.

Produktet er 100% nyt og ubrugt, leveres ofte i original emballage.

Brugt PC i rigtig flot stand

Produktet fremstår som helt nyt eller i så ny beskaffenhed at det er 90% uden skrammer, ridser etc. I tilfælde af brugsspor er det minimalt. Vi beskriver produktet som i særdeles god stand.

Brugt Computer stand B

Produktet er brugt, men i rigitig god stand. Produktet kan dog have enkelte små ridser eller mærker efter fjernelse af tyverisikring. Ofte fremtræder produktet i så pæn stand at det ikke er til at se at det er brugt.

Brugt PC med brugs spor

Produktet bærer præg af at være brugt og kan have ridser eller skrammer efter brug. Der kan være slidmærker på skærmen, eller mærker efter afmontering af tyverisikring.

Se en video om standen på vores produkter