Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Find pc'ere her
Indkøbskurv
Subtotal
Moms:
Total

Harddiske

Sorter efter:
Viser produkter ud af
Viser produkter ud af

Nye og brugte harddiske

Vi sælger nye og brugte harddiske. Der er mange penge at spare på at købe din harddisk brugt. Du får samme garanti og reklamationsret som ved køb af en ny harddisk.

Vi tilbyder både brugte harddiske til bærbare og til stationære computere.

Det er primært brugte SATA harddiske vi sælger som brugte. Du spare ca. 80% ved at købe din harddisk brugt og hvis du køber flere brugte harddiske giver vi stor mængderabat. Se hvad vi kan tilbyde af brugte harddiske til bærbare computere.

Alle harddiske er testet og formateret

Vi sælger brugte testede harddiske til særdeles fordelagtige priser.
Alle brugte harddiske er testet og fejlsøgt inden det sælges videre og i øvrigt er alt data selvfølgelig slettet/overskrevet. Du får garanti på alle brugte harddiske. 
Har du brug for et større parti brugte harddiske så kan vi tilbyde meget fordelagtige priser på partisalg. Vi har både 3.5” harddiske til stationære computere og 2.5” til bærbare computere.

De fleste brugte harddiske vi sælger er SATA men er du på udkig efter en ældre IDE harddisk så er du velkommen til at kontakte os så kan vi også hjælpe dig med en brugt IDE harddisk. Vi er også begyndte at sælge brugte SSD diske. SSD diske er den nye hurtige type harddisk der ikke har nogle bevægelige dele indbygget til forskel fra den gamle type harddiske. De nye SSD (Solid State) harddiske er i gennemsnit dobbelt så hurtige som de traditionelle harddiske som læser fra en skive. Det betyder også at en SSD harddisk er langt mere stabil og holdbar. De tager ikke skade hvis man flytter rundt på den bærbare computer i mens den er tændt.

De hyppigste skader på en traditionel harddisk sker når man sætte den på et bord i mens computeren er tændt og arbejder. Eller ved mindre slag eller tab. Derfor er SSD harddiske en rigtig god og hurtig løsning. En brugt Solid State disk er også noget dyre end en brugt traditionel harddisk, og SSD harddisken har ikke lige så meget plads som en traditionel harddisk. 
Vi har også brugte server diske. Brugte SCSI diske eller brugte SAS diske. 
Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du er på udkig efter en bestemt type harddisk så er det meget muligt at vi kan hjælpe dig.