Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Find pc'ere her
Indkøbskurv
Subtotal
Moms:
Total

Om brugtecomputere.dk

Brugtecomputere.dk Hellerup butik

Velkommen til brugtecomputere.dk

Brugtecomputere.dk tilbyder Danmarks største udvalg af brugte computere og tilbehør. Vi har Danmarks bedste priser på brugte computere og brugte bærbare, derfor tilbyder vi prisgaranti på vores produkter. Vi har mange års erfaring indenfor genanvendelse af brugt IT udstyr, og kan derfor tilbyde vores kunder en lang række brugte IT produkter til særdeles fordelagtig pris. 

Mærkevare:

Brugtecomputere.dk handler primært med de bedste business produkter på markedet. Herunder Lenovo, HP og Dell.
De brugte computere vi sælger er af højeste kvalitet og kan ikke sammenlignes med det lavpris computerudstyr der sælges i almindelige computerbutikker. Udstyret kommer hovedsageligt fra større Danske eller Europæiske virksomheder hvor kvalitetskravene til computerudstyret er markant høje.

Brugtecomputere.dk butik Brugtecomputere.dk brugte bærbare Brugt Gamer PC Brugtecomputere.dk
brugtecomputere_butik_9.jpg Butik Brugtecomputere.dk Hellerup Brugtecomputere.dk computertilbehør Ansatte Brugtecomputere.dk

Kvaliteten af det brugte computerudstyr:

Alt det udstyr som brugtecomputere.dk sælger enten via webshop, eller i vores forretninger i Aarhus og København, er gennemtjekket, og funktionsklar. Udstyret har gennemgået en streng kvalitetskontrol og de brugte computere er renset, reinstalleret og opdateret med de seneste systemer. De brugte bærbare computere bliver pakket forsvarligt i kasser så de er klar til at blive sendt ud til vores kunder.

Priser og efterspørgsel:

Vi opkøber det brugte computerudstyr fra forskellige steder i Skandinavien og Europa men primært fra danske virksomheder. Gennem mange års erfaringer mener vi selv at have en god fornemmelse for hvilke vare der bliver efterspurgt. Vi opkøber ofte store partier brugt computerudstyr, herunder brugte bærbare, brugte stationære og brugte skærme. Derfor opnår vi meget fordelagtige priser. Vores gode sans for indkøb, gør at vi opnår at indkøbe brugt IT udstyr til de laveste priser, hvilket kommer vores kunder til gode. Derfor kan vi sælge vores brugte computere op til 80% under nyprisen. De fleste af de brugte bærbare computere vi sælger er ca. 1-3 år gammelt og derfor fuld funktionsdygtige.

Garanti, prisgaranti og returret:

Vi vil være de bedste på brugt markedet, og derfor tilbyder vi både garanti, reklamationsret, returret og prisgaranti. Det betyder at alle vores produkter naturligvis sælges med 2 års reklamationsret præcis som ved køb af et nyt produkt. Ydermere giver vi vores kunder garanti fra 1-12 måneder afhængig af produktet. Det er oplyst under hvert produkt hvor lang garantiperioden på produktet er. Prisgaranti betyder, at finder du samme produkt et andet sted billigere, så matcher vi prisen. Alle produkter som er købt via vores hjemmeside giver vi 14 dages fuldreturret på.
Der er kort sagt ingen forskel på om du køber brugt eller nyt, dine rettigheder er præcis de samme.

Genbrug gavner miljøet og økonomien:

Hos Brugtecomputere.dk ser vi meget store fordele i at genanvende det brugte computerudstyr.
Der er ingen tvivl om, at hvis vi bliver bedre til at genanvende vores brugte IT produkter, så har det en positiv effekt på miljøet og på nedbringelsen af CO2 udledningen. Derfor opfordre vi altid virksomheder til at være opmærksom på ikke at samle det brugte computer udstyr på et lager eller i et kælderrum, men i stedet sørge for at få det solgt. Vi oplever ofte at virksomheder ikke er klar over at det brugte computer udstyr udgør en værdi og derfor ophober det sig i stedet i en kælder og det ender med at blive til et problem for virksomheden at komme af med. Derfor tilbyder Brugtecomputere.dk kvit og frit at gennemgå virksomhedens brugte IT udstyr og komme med et tilbud på hvad vi vil give for det.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produkter, eller er i tvivl omkring hvilken computer der dækker dit behov, så står vores teknikere klar til at hjælpe.

Så kontakt os endelig, enten via telefon 70605991, email: [email protected] eller kom og besøg os i en af vores butikker.

Vores målsætning og idé

- Vi skal være et rigtigt godt alternativ til Den Blå Avis og Netauktioner
- Vi vil være de billigste på brugt markedet 
- Udvalget af produkter skal være stort
- Produkterne skal være i orden, og fungere optimalt
- Vores kunder skal føle sig trygge ved at handle hos os
- Kunden skal have mulighed for at afprøve produkterne i butikken hvis de ønsker det
- Alle produkter har garanti fra 1-12 måneder (Se nærmere under hver produkt)


Historien om Brugtecomputere.dk

Brugtecomputere.dk blev etableret i 2001 med adresse på Smallegade på Frederiksberg i København. Butikken var på kun 50 kvm og udvalget af vare var begrænset.  I 2004 Flytter vi butikken til Jagtvej 3 på Nørrebro med størrer og bedre faciliteter. Vi udvidede sortimentet og fik etableret en bedre hjemmeside med mulighed for at købe vores produkter online. Forretningen er siden vokset og i 2012 har vi flyttet butikken til Bernstorffsvej 82 i Hellerup.
Med de nye store lokaler har vi endnu bedre mulighed for at tilbyde vores kunder en større mængde vare og en fornuftig mulighed for at se varen før vores kunder køber.
I september 2014 åbner vi endnu en afdeling af Brugtecomputere.dk, denne gang i Århus. Centralt placeret på Nørregade 49 har vores kunder mulighed for at se, afprøve og købe et stort udvalg af vores produkter. Butikken deler lokaler med PC Service Center som tilbyder reparation af IT-udstyr, læs mere på www.pcservicecenter.dk