Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Find pc'ere her
Indkøbskurv
Subtotal
Moms:
Total

Printere

Sorter efter:
Viser produkter ud af
Viser produkter ud af

Nye og brugte printere

Hos Brugtecomputere.dk kan du både købe nye og brugte printere.
De nye printere vi sælger er typisk prisbillige printere fra Brother, som koster under Kr. 1.000,-
Det er rigtige gode laser printere, som opfylder de fleste behov, hvad enten du skal bruge printere privat eller på det mindre kontor. Vi sælger flere forskellige nye printere, både farvelaser, S/H printer, printere med scanner funktion og printere der kan printe trådløst via iPhone etc. Det der kendetagner alle modellerne er at de er billige i indkøb og i drift (toner og tromler)

Er du på udkig efter en printer der skal printe rigtig mange print uden at skulle have skiftet toner og tromle, så anbefaler vi at du kigger på HP´s serie af profesionelle printere. Det kan sagtens betale sige at købe en HP printer til business brug brugt.
De koster fra nye omkring Kr. 8.000,- og op efter. Det er printere der er lavet til at printe flere tusinde sider dagligt.
Vi sælger brugte HP printere fra Kr. 895,- og op efter afhængig af model og antal print den har kørt.


Når du skal købe en printer, er det en god ide at du overvejer hvor meget du skal printe på den. Det er faktisk ikke altid anskaffelsesprisen der er det vigtige når du vælger printer, men mere hvad det koster at købe toner og vedligeholde din printer. Skal du kun printe meget lidt vil vi anbefale at du vælger en lille bordprinter enten med blæk eller toner. Bemærk dog at blækprintere har det med at tørre ud og lave dårlige print, hvis den står ubrugt for længe.


Derfor kan det være et fornuftigt valg med en mindre laserprinter. En mindre laserprinter til private og mindre virksomheder kan købes til under kr. 1.000,-. Hvis du skal printe mere end 1.000 sider pr. måned vil vi kraftigt anbefale at du vælger en kvalitetsprinter f.eks. af mærket HP, da de kan holde til rigtig mange print uden at du skal skifte tromle eller toner. Desuden kan en HP business printer, sagtens køre mere end 200.000 print, uden at det går ud over kvaliteten af printet. Derfor er en HP printer et velegnet valg, til det mindre eller større kontor. Såfremt du har et specielt behov for en printer, er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi guide dig til det rette valg af printer.