Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Hjælp til opsætning af PC - Vi overfører dine filer og dokumenter

overførsel af data

Køber du en computer hos Brugtecomputere.dk hjælper vi dig gerne med at overføre alle filer (billeder, dokumenter etc.)  fra din gamle PC. Dermed kommer du nemt i gang med din nye computer og spare timer på opsætning og kopiering af data.

Computeren vil som udgangspunkt være installeret med Microsoft Windows, når du starter den.

Det vil sige at computeren er klar til brug. Hvis du ønsker at få overført dataen fra din gamle computer, skal du blot medbringe din gamle computer i butikken, så hjælper vi med overførsel af data.

Ved køb af en computer i en af vores butikker, er det gratis at få overført dine billeder, dokumenter, musik etc. vi kan tilmed overføre alt indholdet fra skrivebordet, så computeren ligner din gamle computers opsætning.

Hvad med overførsel af programmer?

Det er ikke muligt at kopiere programmer fra den gamle computer. Alle programmer skal installeres forfra. Den opgave kan vi også hjælpe dig med. De fleste programmer kan hentes via nettet, så det er ofte ikke et problem at hente programmerne igen.

Dog vil der være nogle programmer der kræver en licens for at kunne bruges. Det gælder blandt andet, Microsoft Office, Adobe programmer etc. Derfor skal du være opmærksom på om du har licenskoden til dine betalingsprogrammer.

Skal vi hjælpe med installation af programmer og opsætning af eksempelvis mailsprogrammer (klienter) som Outlook etc. så koster det Kr. 295,-
Grunden til at vi tager penge for den opgave er at det kræver en del mere tid at opsætte programmer.

Vi installere gratis freeware programmer.

Når du køber en computer hos Brugtecomputere.dk kan vi gratis tilbyde at installere gratis software som f.eks. Adobe Reader, Java, Open Office og andre populære gratis programmer.
Du skal blot oplyse hvilke programme du er interesseret i, så sørger vi for resten.

Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, og få råd og vejledning om installation af programmer og anvendelse heraf.

Få en billig backup af dine gamle filer.

Få din gamle data med som backup, det koster kun Kr. 195,-

Køber du en ”ny” brugt PC, har du også mulighed for at få din gamle harddisk monteret i en ekstern harddiskboks. Dermed har du altid tilgang til en backup af dine gamle filer, billeder og minder. Prisen er inkl. harddiskboks kabler og montering.

Har du spørgsmål til køb af en brugt computer, overførsel af data og programmer, er du altid velkommen til at ringe til os på Tlf. 70 60 59 91 eller kig forbi en af vores butikker. Vores servicemedarbejdere står altid klar til at hjælpe dig.