Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Find pc'ere her
Indkøbskurv
Subtotal
Moms:
Total

Hjælp til opsætning af PC - Vi overfører dine filer og dokumenter

overførsel af data
For mange er den største bekymring ved at købe en ny PC om deres data eller opsætning går tabt, eller om de de skal investere mange timer i at opsætte computeren igen. Det har vi en meget nem og billig løsning på, hvor du som kunde kan få overført og opsat dit indhold på din PC til den nye PC for kun Kr. 300,-
Køber du en computer hos Brugtecomputere.dk kan vi hjælpe dig med at overføre alle dine filer (billeder, dokumenter etc.)  fra din gamle PC. Dermed kommer du nemt i gang med din nye computer og spare timer på opsætning og kopiering af data.

Computeren vil som udgangspunkt være installeret med Microsoft Windows, når du starter den.

Det vil sige at computeren er klar til brug. Hvis du ønsker at få overført data fra din gamle computer, skal du blot medbringe din gamle computer til butikken, så hjælper vi med overførsel og opsætning af data.

Ved køb af en computer i en af vores butikker, koster det kun Kr. 300,- at få overført dine billeder, dokumenter, musik etc. vi kan tilmed overføre alt indholdet fra skrivebordet, så computeren ligner din gamle computers opsætning.

Hvad med overførsel af programmer?

Det er ikke muligt at kopiere programmer fra den gamle computer. Alle programmer skal installeres forfra. Den opgave kan vi også hjælpe dig med. De fleste programmer kan hentes via nettet, så det er ofte ikke et problem at hente programmerne igen.

Dog vil der være nogle programmer der kræver en licens for at kunne bruges. Det gælder blandt andet, Microsoft Office, Adobe programmer etc. Derfor skal du være opmærksom på om du har licenskoden til dine betalingsprogrammer.

Har du brug for hjælp til installation af programmer og opsætning af eksempelvis mailsprogrammer (klienter) som Outlook etc. så opsætter vi også dette uden det koster yderligere.

Vi installere gratis freeware programmer.

Når du køber en computer hos Brugtecomputere.dk kan vi gratis tilbyde at installere gratis software som f.eks. Adobe Reader, Java, Open Office og andre populære gratis programmer.
Du skal blot oplyse hvilke programme du er interesseret i, så sørger vi for resten.

Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, og få råd og vejledning om installation af programmer og anvendelse heraf.

Få en billig backup af dine gamle filer.

Få din gamle data med som backup, det koster kun Kr. 300,-

Køber du en ”ny” brugt PC, har du også mulighed for at få din gamle harddisk monteret i en ekstern harddiskboks. Dermed har du altid tilgang til en backup af dine gamle filer, billeder og minder. Prisen er inkl. harddiskboks kabler og montering.

Har du spørgsmål til køb af en brugt computer, overførsel af data og programmer, er du altid velkommen til at ringe til os på Tlf. 70 60 59 91 eller kig forbi en af vores butikker. Vores servicemedarbejdere står altid klar til at hjælpe dig.