SALG AF BRUGTE IPHONES

Alt salg af brugte iPhones og iPads er overtaget af iPhone Home, du kan finde siden på https://iPhonehome.dk
På iPhone Home kan du finde en kæmpe udvalg af brugte iPhones til markeds bedste priser. Der gives 24 måneders reklamationsret på alle brugte iPhones. Alle brugte iPhones sælges til Danmarks bedste pris og derfor gives der prisgaranti på alle brugte iPhones.

Har du brug for en Apple iPhone, kan det med fordel betale sig at købe en brugt på iphonehome.dk. Du kan spare mange penge ved at købe en brugt iPhone på Brugtecomputere.dk.

Alle brugte iPhones har gennemgået service, test og nulstilling. Efterfølgende er de pakke i kasser med tilhørende tilbehør, så den fremstå præcis som da den blev solgt som ny. Du får tilmed et beskyttelsesglas til en værdi af Kr. 200,- når du køber en brugt iPhone via https://iphonehome.dk

Garanti og reklamationsret på brugte iphones

iPhonehome.dk giver altid 12 måneders garanti og 2 års reklamationsret når du køber en brugt iphone. Vi sælger følgende brugte iPhone modeller:

  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 7
Du kan se hele udvalget af bruget iPhones på https://iphonehome.dk 

Spar momsen når du køber brugt iPhone

Du er fri for at betale moms når du køber en brugt iPhone hos iPhone Home, da alle brugte iPhones sælges efter brugtmoms ordningen. Du kan læse mere om ordningen på vores hjemmeside.
Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her Ok