Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

ESET Antivirus
  • ESET Antivirus
Stand: N (NY)

ESET Internet Security Multi-Device - 3 Bruger Licens

ESET INTERNET SECURITY LICENS TIL 3 BRUGERE I 1 ÅR.
Ideel til moderne brugere, der bekymrer sig for deres privatliv, og som aktivt bruger internettet til shopping, netbank, arbejde og kommunikation. Sikrer Windows-, Mac-, Android- og Linux-enheder. 
 


Beskyt dine adgangskoder og data
Dine følsomme data, onlinebetalinger, adgangskoder, intelligente hjemmeenheder, dit webcam og dine børn ... alt dette og mere til er beskytter du med ESET Internet Security.

Reference: BC5216921

Kr. 395,- (inkl. moms)

395

Antal på lager: 3
Specifikke priser ved køb af:
Antal Rabatpris
5 stk. 355,- pr. stk.
10 stk. 345,- pr. stk.
25 stk. 315,- pr. stk.
50 stk. 295,- pr. stk.
100 stk. 245,- pr. stk.

ESET Antivirus (Internet Security) er ubetinget et af verdens bedste sikkerhedsprogrammer til PC og Mac. Det er nemt at installere og kræver ikke en dybere viden om computere for at kunne installere det. Programmet er på Dansk og det er nemt at forstå og navigere i. Bag ESET ligger der flere muligheder for specielle sikkerhedsopsætninger og rapporteringer, hvis det er et behov. Den perfekte beskyttelse som konstant bliver opdateret, så du kan handle sikkert på nettet og anvende din netbank. ESET Internet Security hjælper også - Beskytter mod vira, spyware, internet-trusler og mere. - Fungere til både PC, Mac og Android-enheder. - Sikrer dine personlige oplysninger og beskytter dig mod identitets tyveri.- Beskytter børn mod trusler på internettet. - Verdensklasse sikkerhed. - ESET påvirker ikke ydeevnen på din PC, den sløver altså ikke systemet. - Forenkler sikkerhedsadministration af alle dine enheder.

Model Internet Security 2019
Model Internet Security 2019
Varens stand N (NY)