Brugt PC i god stand

Lenovo ThinkCentre M90p SFF

V4200820

Brugt

1 395 kr.

-300 kr.

1 695 kr.

Finansiering:

1 395 kr.

Produkt Information

En meget lækker og funktionel Lenovo maskine med SSD disk. En brugt Lenovo Thinkcentre M90p er den perfekte kontor PC. Den fylder ikke meget, men har rigeligt med power. Kan nemt afvikle både Office, Netbank, E-boks, e-mail etc.

Flere detaljer

På lager // 2 - 3 dages levering

 • Beskrivelse:

  Lille stærk PC der er velegnet til både hjemmet og kontoret. Den hurtige i5 processor vil i sammenspil med de 4 GB ram sørge for du får en god brugeroplevelse. Vi leverer computeren installeret og klar til brug med Windows 10, som er den seneste version fra Microsoft. Denne model er opgraderet med en SSD harddisk der gør computeren markant hurtigere i opstart og ved afvikling af programmer.
 • Specifikationer

  MærkeLenovo
  ModelThinkCentre M90p SFF
  ProcessorIntel Core i5-650 @ 3,20 GHz
  Ram4 GB
  Harddisk120 GB SSD
  Garanti12 måneder
 • MærkeLenovo
  ModelThinkCentre M90p SFF
  ProcessorIntel Core i5-650 @ 3,20 GHz
  Ram4 GB
  Harddisk120 GB SSD
  GrafikkortIntel HD Graphics
  OS LicensMicrosoft Windows 10 - Pro
  Varens standB
  Garanti12 måneder
  Ethernet1 Gbit/s
  Optisk drevDVD/RW
  Kortlæser1
  USB 2.08
  VGA1
  Display port1
  Seriel port1
  Installeret OSMicrosoft Windows 10 - Pro
  Nypris7995
 • Brugtecomputere Hellerup5 stk
 • MTK Mini WI-FI dongle 300 Mbps

  Hurtigere smart lille USB adapter der giver adgang til Wi-Fi. Undgå en masse kabler når du skal tilslutte din stationære til netværket.

 • AOC E2270SWDN 21.5"

  Denne 21,5 "skærm giver en fremragende ydeevne til hjemmebrugere. Den hjælper desuden også dem at spare på omkostninger med sit beskedne energiforbrug og tilbyder muligheder for tilt og vægmontering.

 • LogiLink Musemåtte i sort

  Musemåtte for alle mus typer Materiale: EVA skum & nylon stof Tykkelse : 3 mm Kompatibel med alle mus typer ( optisk bold , laser) Dimensioner: 3x220x250 mm Farve: Sort

 • Lenovo Professional - Mus - Laser - Trådløs

  Denne trådløse lasermus er en ergonomisk fuld størrelses mus, som giver komfort og støtte til hele dagen. Udfør dine opgaver med lethed ved hjælp af den præcise lasersensor og 4-vejs scrollhjul. Moderne design uden at gå på kompromis med produktiviteten.

 • HP 3-knap kablet USB Optical Mouse - Sort

  Mærke: HP Farve: Sort Tilslutning: USB - Kablet Hastighed: 460 DPI Type: 3 knaps mus. Kompatibel: Apple/Mac & Windows Leveres i en pose. Varen er 100% ny og ubrugt.

 • Kaspersky Internet Security 2019 Multi-Device - 3 Bruger Licens

  Kaspersky er ubetinget et af verdens bedste sikkerhedsprogrammer til PC og Mac. Det er nemt at installere og kræver ikke en dybere viden om computere for at kunne installere det. Bag Kaspersky ligger der flere muligheder for specielle sikkerhedsopsætninger og rapporteringer, hvis det er et behov. Den perfekte beskyttelse som konstant bliver...

Ok Brugtecomputere bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her